• slider1 Γύρη λουλουδιών
  • slider2 Σπόροι μυκήτων
  • slider3 Διενέργεια δερματικών αλλεργικών test σε παιδί
  • slider4 Μικρόβια σε εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου

Λύση για το ροχαλητό και τις άπνοιες

Στην περίπτωση που υποφέρετε από ροχαλητό κατά την διάρκεια του ύπνου, ταλαιπωρώντας τον εαυτό σας και τους γύρω σας, ή αν πάσχετε από το Σύνδρομο της Αποφρακτικής Άπνοιας (κάνετε και άπνοιες εκτός από ροχαλητό όταν κοιμάστε), υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. 

Με την χρήση μιας ειδικής γεννήτριας που παράγει Ραδιοσυχνότητες και μιας πολύ λεπτής ακίδας μπορεί το πρόβλημα του ροχαλητού να διορθωθεί.

Η διαδικασία είναι απλή, καθώς αρχικά ψεκάζεται ο φάρυγγας με τοπικό αναισθητικό και μετά από 5' λεπτά γίνονται 3-5 τρυπήματα στην μαλθακή υπερώα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Η διάρκεια των τρυπημάτων δεν υπερβαίνει τα 8-10 δευτερόλεπτα την φορά, γιατί αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζονται οι ραδιοσυχνότητες για να συρρικνώσουν (μικρύνουν) τον ιστό, που με την πάροδο την ημερών μαζεύει, επιτρέποντας πιο ελεύθερη αναπνοή.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη και σχεδόν αναίμακτη αφού ΔΕΝ κόβεται και ΔΕΝ αφαιρείται τίποτα, ΔΕΝ καίγονται οι ιστοί, γίνεται ΧΩΡΙΣ γενική αναισθησία, με τον ασθενή να κάθεται στην εξεταστική καρέκλα σε ελεγχόμενο περιβάλλον (κλινική) και συνήθως διαρκεί λιγότερο από 10' λεπτά.

Στην περίπτωση του Συνδρόμου της Αποφρακτικής Υπνικής Άπνοιας, επειδή το πρόβλημα είναι συνήθως πολυεπίπεδο, η επέμβαση με τις ραδιοσυχνότητες αποτελεί μια ακόμα επιλογή που συνεισφέρει στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
AthinaikiΔέχεται ασθενείς στην Αθηναϊκή Mediclinic (Δορυλαίου 24, Πλατεία Μαβίλη) μετά από συνεννόηση - ραντεβού.
Σάββατο 10:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΩΡΛ-ΑΛΛΕΡΓΙΑAthinaiki