• slider1 Γύρη λουλουδιών
  • slider2 Σπόροι μυκήτων
  • slider3 Διενέργεια δερματικών αλλεργικών test σε παιδί
  • slider4 Μικρόβια σε εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου
  • >
  • Λύση στο πρόβλημα της δύσκολης αναπνοής από την μύτη

Λύση στο πρόβλημα της δύσκολης αναπνοής από την μύτη

Το πρόβλημα της δυσκολίας στη ρινική αναπνοή (αναπνοή από την μύτη) που οφείλεται στην υπερτροφία (μεγάλο μέγεθος) των κάτω ρινικών κογχών, μπορεί να διορθωθεί. Η ρινοχειρουργική με τη χρήση των Ραδιοσυχνοτήτων σας προσφέρει μια αποτελεσματική θεραπεία στη χρόνια ρινική συμφόρηση δηλαδή στη βουλωμένη μύτη και στο «μπούκωμα». 

Με την χρήση μιας ειδικής γεννήτριας που παράγει Ραδιοσυχνότητες και μιας πολύ λεπτής ακίδας μπορεί το πρόβλημα της δυσκολίας της ρινικής αναπνοής (αναπνοής από την μύτη) μπορεί να διορθωθεί.

Η διαδικασία είναι απλή, καθώς αρχικά ψεκάζεται η ρινική κοιλότητα με τοπικό αναισθητικό και μετά από 5’ λεπτά γίνονται 3-5 τρυπήματα στις ρινικές κόγχες όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Η διάρκεια των τρυπημάτων δεν υπερβαίνει τα 5-8 δευτερόλεπτα την φορά, γιατί αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζονται οι ραδιοσυχνότητες για να συρρικνώσουν (μικρύνουν) τον ιστό, που με την πάροδο την ημερών μαζεύει, επιτρέποντας πιο ελεύθερη αναπνοή.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη και σχεδόν αναίμακτη, αφού ΔΕΝ κόβεται και ΔΕΝ αφαιρείται τίποτα, ΔΕΝ καίγονται οι ιστοί, γίνεται ΧΩΡΙΣ γενική αναισθησία, με τον ασθενή να κάθεται με μικρή κλίση στην εξεταστική καρέκλα συνήθως σε ελεγχόμενο περιβάλλον (κλινική) και διαρκεί λιγότερο από 10’ λεπτά.

 

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
AthinaikiΔέχεται ασθενείς στην Αθηναϊκή Mediclinic (Δορυλαίου 24, Πλατεία Μαβίλη) μετά από συνεννόηση - ραντεβού.
Σάββατο 10:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΩΡΛ-ΑΛΛΕΡΓΙΑAthinaiki